Само преди няколко седмици ние и всички фенове на Джейсън Момоа

...
Само преди няколко седмици ние и всички фенове на Джейсън Момоа
Коментари Харесай

Джейсън Момоа отново остана без дрехи

Само преди няколко седмици ние и всички почитатели на  Джейсън Момоа останахме много прелестно сюрпризирани от един негов " тоалет ".
 Джейсън Момоа, риболовът и видеото, за което всички приказват
Защо всички приказват за дупето на Джейсън Момоа

Актьорът дава на почитателите си това, което желаят

Става дума за избора на облекла (или по-точно отсъствието на такива) на артиста по време на лов на риба с другари. Тогава видяхме Момоа съвсем чисто гол единствено със странна препаска, която не покриваше доста добре задните му елементи.

И който си мисли, че Джейсън Момоа по някаква случайност е решил да покаже толкоз огромна част от тялото си. E, артистът още веднъж сподели най-хубавото от себе си, само че този път в шоуто на Джими Кимъл.

Момоа реши да съблече облеклата си, с цел да остане единствено по... хавайско мало. И да, гледката е все толкоз впечатляваща, колкото и във видеото от предишния месец. Но този път артистът дава малко повече уточнения по отношение на избора си на облекла.

Пред Кимъл споделя, че се приготвя за ролята си в Chief of War за Apple TV+. Действието в сериала ще се развива в Хавай през 18-ти век и точно малото тогава е било изборът на хората за облекло. И с цел да влезе в облика и свикне с него, Джейсън Момоа е решил да носи хавайското мало по-често, а освен на снимачната площадка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР